Sport & Spel zomervakantie 2021

Heb je zin om lekker te sporten in de zomervakantie? Doe dan met onze activiteiten mee!

Zomervakantie 2021

Vrijdag 23 juli begint de zomervakantie. Om toch een beetje in beweging te blijven organiseren wij twee keer per week sport & spel voor kinderen. Iedere dinsdagmiddag en donderdagochtend kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar kosteloos zich uit leven tijdens sport & spel. Dit beweegaanbod loopt door tot en met donderdag 2 september.

Tijden

Iedere dinsdagmiddag 13.30 - 15.00 uur en iedere donderdagochtend 10.30 - 12.00 uur. We verzamelen bij de fietsenstalling van Sportcentrum Vliegende Vaart. Bij lekker weer gaan we op het sportpark Vliegende Vaart sporten en bij slecht weer gaan we in de gymzaal van Sportcentrum Vliegende Vaart bewegen. Je kunt dus altijd meedoen!

Opgeven

Geef je op doormiddel van een email te sturen naar sportpunt@terneuzen.nl. Vul hierbij je voor- en achternaam, telefoonnummer en je leeftijd in. Deelname is gratis.

Sport & Spel

Wat is dat nou eigenlijk? Het komt er vooral op neer dat wij zo veel mogelijk kinderen in beweging zetten. Iedere week doen we iets anders. En dat gaat echt van een potje voetbal naar badminton en van ultimate frisbee naar stoepranden. In samenspraak met de kinderen kunnen we ook aan bod laten komen wat zij graag doen. Meedoen is heel laagdrempelig en vooral erg leuk!

Nog even dit

  • voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
  • bij de activiteiten houden wij rekening met alle maatregelen van het RIVM
  • onder begeleiding van de medewerkers van SportPunt