Buitenbaden

Openluchtbad 295x300 Waar kan ik zwemmen

De openluchtbaden zijn weer open!

De openluchtbaden zijn open voor banenzwemmen en vrijzwemmen.
In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht! Koop een ticket via de knop 'Reserveer je bezoek'.

Let op: bij vrijzwemmen zijn er, door de coronamaatregelen, specifieke regels van toepassing:

  1. Reserveren is verplicht! Om te reserveren heeft u de inloggegevens nodig van uw huidige account. Weet u uw gebruikersnaam niet meer? Neem dan contact op met Vliegende Vaart. Let op: maak geen nieuw account aan om te voorkomen dat u opnieuw  7,50 paskosten moet betalen.
  2. Per account kunt u maximaal vijf tickets kopen voor vrijzwemmen.
  3. Koop uw ticket(s) via de knop 'Reserveer je bezoek'.
  4. U houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  5. Bij klachten: blijf thuis!
     

Reserveer je bezoek

Terneuzen nieuw 295x165

Openluchtbad Terneuzen

Het verwarmde openluchtbad bij Sportcentrum Vliegende Vaart heeft een afmeting van 52 x 15 meter. Het bad is zes zwembanen breed en heeft een duikplank van 1 en 3 meter hoog. Ook is er een peuter- en kleuterbad met verschillende waterspuiters en een glijbaantje.

Rondom de baden is een ligweide met terrassen en speeltoestellen zoals een pannakooi en airtrampoline. Bij het peuter- en kleuterbad zorgt een apart terras ervoor dat ouders veilig toezicht op de kinderen kunnen houden.

Meer informatie en openingstijden

Axel nieuw 295x165

Openluchtbad Axel

Het openluchtbad in Axel is prachtig gelegen tussen de Axelse bossen en bestaat uit drie verschillende verwarmde baden: een wedstrijdbad, een familiebad en een peuter/kleuterbad. Het wedstrijdbad is een 50 meter bad en heeft een springplank van 1 meter en 3 meter hoogte. In het grote familiebad kan iedereen zich naar hartelust vermaken. Het peuterbadje is er speciaal voor de allerkleinsten onder ons.

Verder is er een grote ligweide, geschikt voor ontspanning en met verschillende speeltoestellen waar lekker op geravot kan worden.

Meer informatie en openingstijden.

Sas van Gent nieuw 295x165

Openluchtbad Sas van Gent

Naast het kanaal van Terneuzen naar Gent ligt het openluchtzwembad van Sas van Gent. Dit zwembad bestaat uit vier verwarmde baden: een wedstrijdbad, een familiebad een kleuterbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is een 50 meterbad met twee duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Rondom de familie-en kinderbaden zijn speelse elementen geplaatst. Verder hoort er bij het zwembad een ligweide en een overdekte kleedaccommodatie met een mindervalide douche en toilet.

Doordat de schepen zo dichtbij komen, lijkt het soms wel alsof ze door het zwembad heen varen!

Meer informatie en openingstijden.

Koewacht nieuw 295x165

Openluchtbad Koewacht

Het zwembad in Koewacht is het enige niet verwarmde openluchtbad van de gemeente, maar daarom niet minder leuk! Naast de plaatselijke bevolking komen ook veel Belgische bezoekers op warme zomerdagen hun verfrissing hier zoeken. De sfeer is ontspannend en het bruist er van de gezelligheid.
Het bad zelf is 40 x 25 meter en wordt door een brug verdeeld in een familiebad en een wedstrijdbad. Het diepteverloop van het familiebadgedeelte is van 0,60 meter tot 1,40 meter en de diepte van het wedstrijdgedeelte verloopt van 1,40 meter tot 3,50 meter. Ook hier zijn er springplanken van 1 en 3 meter hoog.

Het zwembad beschikt over een modern nieuw kassagebouw, machinekamer en overdekte kleedaccommodatie met een mindervalide douche en toilet.

Meer informatie en openingstijden.

 

Zaamslag nieuw 295x165

Openluchtbad Zaamslag

Het openluchtbad van Zaamslag is het kleinste verwarmde openluchtbad in de gemeente Terneuzen.
Voornamelijk de plaatselijke jeugd komt er zich vermaken in het zwembad of op de speelligweide.
Het ondiepe gedeelte heeft een leuke glijbaan waar kinderen naar hartelust af kunnen roetsjen. In het diepste gedeelte, dat 25 meter lang is, kan iedereen lekker spelen of baantjes trekken.
Zwembad Zaamslag beschikt sinds 2013 over een nieuwe moderne overdekte kleedaccommodatie met faciliteiten voor minder validen. 

Meer informatie en openingstijden.