Update buitenzwembaden

Na lange tijd is het gelukkig weer mogelijk om te zwemmen in sportcentrum Vliegende Vaart.
Nu dat er weer versoepelingen zijn aangekondigd, komen er weer wat mogelijkheden vrij om het voor u mogelijk te maken om te komen zwemmen.
Helaas kunnen wij het niet faciliteren om zowel de zwem les, het binnenzwembad en het buitenzwembad open te stellen. De keuze is hierom gemaakt om het binnenzwembad dicht te doen, zoals elke zomer gebeurt als het buitenzwembad opent. Dit betekent dat het banenzwemmen en vrij zwemmen in het binnenzwembad helaas niet mogelijk is.

Er is één uitzondering. Mensen die door fysieke klachten (bijvoorbeeld reuma) niet in het buitenzwembad kunnen zwemmen mogen vanaf 31-05-2021 op maandag en woensdag van 13:00 -13:50 banenzwemmen in het instructiebad binnen. Let op u moet hiervoor reserveren en er kunnen maximaal 15 mensen in dit bad.

 

Openluchtzwembaden

Donderdag 27-05-2021 openen de openluchtzwembaden van Axel en Sas van Gent. De openluchtzwembaden van Koewacht en Zaamslag openen 01-07-2021.
Voor deze openluchtzwembaden gelden dezelfde regels als voor het openluchtzwembad in Terneuzen, alleen kunnen de aantallen die kunnen reserveren voor het banenzwemmen wat verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van het zwembad.

Dit zijn de regels:

  1. Er mogen maximaal 200 personen komen vrij zwemmen.
  2. De douches zijn niet geopend.
  3. Reserveren is verplicht!
  4. U houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
  5. Bij klachten blijft u thuis!

 
Zwemlessen

 De zwemlessen zullen binnen doorgaan tot en met 30 juni voor de lesklanten tot en met het B-diploma. Hierna word gekeken of er nog langer kan worden lesgegeven.
Het C-diploma kunnen wij helaas niet verder door laten gaan in de periode dat ook de buitenzwembaden open zijn.
Let op de tijden van de zwemlessen zullen veranderen. U krijgt hier nog een mail over.

Let op zodra er weer nieuwe maatregelen worden aangekondigd kunnen bovenstaande zaken veranderen.