Baby-kleuterzwemmen

Wat is er nou leuker dan samen op een speelse manier de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water te leren kennen? Lekker dobberen in het water, spetters maken, drijven,springen, klimmen en zelfs onder water gaan!
Nederland is een waterrijk land, dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen met kinderen vertrouwd te maken met water. In de lessen wordt dan ook veel aandacht besteed aan de zelfredzaamheid van de kinderen. Het vrij bewegen in het water bevordert de ontwikkeling van de spieren en in een later stadium de arm-been cöördinatie.
 

In de praktijk

Sportcentrum Vliegende Vaart maakt gebruik van een moderne waterzuiveringsinstallatie. Hierdoor wordt het chloorverbruik tot een minimum beperkt en zijn er bijna geen chloordampen in de binnenbaden. Dat zorgt voor u en onszelf voor een gezond binnenklimaat. Baby`s vanaf 6 maanden zijn bij ons van harte welkom om aan de lessen deel te nemen. Kinderen die aan kleuterzwemmen deelnemen stromen automatisch in bij de lessen voor het Zwem-ABC.

Tijden woensdag
  • 09.15 tot 09.45 uur baby-/dreumeszwemmen (6 maanden tot 3 jaar). Voor en na de les kunt u nog een kwartier zelf zwemmen en spelen
  • 13.15 tot 13.45 uur peuterzwemmen (3 jaar)
  • 13.45 tot 14.15 uur kleuterzwemmen( 4 jaar)
Tijden vrijdag
  • 08.45 tot 09.30 uur en 9.15 u tot 10.00 uur baby-dreumeszwemmen (6 maanden tot 3 jaar). Deze les is verdeeld in 2 groepen.
  • 11.00 tot 11.30 uur peuterzwemmen (3 jaar)
  • 15.00 tot 15.30 uur kleuterzwemmen (4 jaar)
Tarieven

Kijk voor de meest actuele tarieven bij de tarieven zwemlessen van een half uur.

* Bij aanschaf van een meerlessen kaart wordt eenmalig € 7,50 paskosten (incl. € 5,00 borg) in rekening gebracht. U betaalt bij ons enkel de keren dat u daadwerkelijk aan de lessen deelneemt. Wij verlenen geen restitutie op meerlessenkaarten.

Zwemluiers

Kinderen die normaal gezien een luier dragen, moeten tijdens de zwemles een aparte zwemluier of luierbroekje dragen. Zwemluiers zijn te verkrijgen aan de balie.

Inschrijven

Inschrijven kan bij de balie van ons sportcentrum of online in onze webshop. Bij inschrijving worden eenmalig inschrijfkosten gerekend.

Inschrijven baby/peuter/kleuter zwemles